IQ Media Project
Romana :: English

Web development


Find us on DesignFirms
Professional Design Services
Mii de programe Free Download

Va ascultam cu atentie. Echipa noastra de profesionisti intelege faptul ca forma vine dupa functie si ca cel mai bun mod de a construi un site este sa descoperi toate obiectivele de indeplinit inaintea crearii oricarui design. Echipa noastra de creatie se intalneste direct cu clientul pentru a discuta obiectivele, functionalitatea si preferintele grafice, atat din punct de vedere al design-ului, cat si cel al necesitatilor afacerii Dumneavoastra. Inarmata apoi cu toate aceste informatii detaliate, echipa noastra creaza template-uri si solutii care sa reflecte mai bine cerinte clientului.

Web development

Solutiile IQ de management a continutului permit personalului non-tehnic sa administreze sectiunile de noutati, portofoliu sau oferta de produse. Altfel spus, noi oferim solutia pentru un site mereu in actualitate.

Modulul de dezvoltare web aduce toate procesele de lucru din spatele interfetei utilizatorului. Practic este cel care da viata tuturor functiilor si proceselor de lucru. IQ MEDIA PROJECT creaza site-uri cu viteza mare de incarcare a paginilor si care lucreaza la fel de eficient pe orice platforma sau tip de browser. Competenta echipei de web development este cruciala in dezvoltarea aplicatiilor care implinesc necesitatile unei afaceri. Pentru a vinde online si a integra sisteme de schimb de informatii este nevoie sa fii familiar cu mai multe limbaje de programare si platforme de lucru. Echipa noastra de dezvoltare indeplineste toate aceste conditii, fapt ce garanteaza eficienta solutiilor IQ.

AVANTAJE:

  • Integrare - un site bine construit si cu un aspect grafic placut; mai mult decat un "site dragut", solutiile IQ ofera combinatia optima a celor 2 conditii pentru indeplinirea obiectivelor afacerii Dumneavoastra.
  • Functionalitate - indiferent daca solutia de care aveti nevoie necesita o interfata interactiva, functii de management a continutului, formulare complexe sau aplicatii pentru baze de date, solutiile IQ reprezinta scheletul site-ului de care aveti nevoie.