IQ Media Project
Romana :: English

Web design


Find us on DesignFirms
Professional Design Services
Mii de programe Free Download

Design-ul unui site implica o colaborare complexa intre client si echipa noastra de graficieni web care, pe baza intelegerii obiectivelor site-ului, a preferintelor artistice ale clientului si a mesajelor specifice brand-ului companiei, dezvolta serviciul cel mai potrivit pentru client. Ceea ce face din solutiile IQ raspunsul la posibilele probleme de zi cu zi este pasiunea nostra de a crea reprezentari atractive, venind in intampinarea obiectivelor de marketing si de organizare ale afacerii Dumneavoastra, printr-o permanenta colaborare.

Web design

Solutiile IQ de management a continutului permit personalului non-tehnic sa administreze sectiunile de noutati, portofoliu sau oferta de produse. Altfel spus, noi oferim solutia pentru un site mereu in actualitate.

Departamentul de web design are in vedere 3 principii de lucru:

  • obiectivele de marketing si vanzari si oglindirea acestora in modul de organizare a paginilor
  • usurinta in navigare
  • structura logica a informatiei

AVANTAJE:

Construiti-va imaginea. Aduceti informatie. Dezvoltati-va relatii. Site-ul Dumneavoastra este vitrina virtuala a afacerii pe care o conduceti. Milioane de oameni cauta pe Internet informatii si pre-evalueaza oferte inainte de a contacta direct un reprezentant al companiei. Este esential pentru un site web sa contina suficiente materiale atat in ceea ce priveste imaginea companiei, cat si pe parte de branding si marketing. Chiar si in domeniile in care site-urile nu aduc profit direct, lipsa lor este din ce in ce mai puternic resimtita. Site-urile web au devenit deja un instrument extrem de important in difuzarea informatiilor si crearea de relatii mai stranse cu potentialii clienti, cu proprii angajati sau cu partenerii de afaceri.