Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/iqmp/public_html/include/versiune.php on line 57

Deprecated: Function ereg() is deprecated in /home/iqmp/public_html/include/versiune.php on line 59

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/iqmp/public_html/include/versiune.php on line 65

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/iqmp/public_html/include/versiune.php:57) in /home/iqmp/public_html/include/versiune.php on line 155
Produse IQMP
IQ Media Project
Romana :: English

Produse IQMP


Find us on DesignFirms
Professional Design Services
Mii de programe Free Download

Indiferent de obiectul de activitate al unei firme, nu se poate ignora faptul ca milioane de oameni care acceseaza zilnic reteaua Internet. Ei sunt potentialii Dumneavoastra clienti! Pentru a face parte din aceasta comunitate si pentru a arata ca sunteti interesat sa va oferiti produsele si serviciile, trebuie sa fiti prezenti pe Internet pentru ei. Acolo este si concurenta Dumneavoastra!

Produse

Care sunt informatiile de baza in afaceri? Care va este orarul de lucru? Ce oferiti? Cum puteti fi contactati? Ce modalitati de plata acceptati? Daca v-ati putea tine clientii informati in permanenta despre toate motivele pentru care ar trebui sa faca afaceri cu firma Dumneavoastra, suntem convinsi ca v-ati putea mari cifra de afaceri! Noi va oferim o solutie: prezenta pe Internet a unui site care sa va reprezinte.

Site-urile create de echipa noastra, indiferent de pachet, sunt tratate cu maxima seriozitate si profesionalism. Realizarea respecta cele mai noi si mai exigente standarde tehnice, in tehnologiile XHTML, CSS, DHTML, PHP, MySQL, Flash. In plus, tehnicile de optimizare folosite vor face ca site-ul Dumneavoastra sa fie foarte usor de gasit in principalele motoare de cautare in Internet. Serviciile noastre de consultanta in acest domeniu va stau oricand la dispozitie!

IQ BASIC (static)
Site de prezentare cu 5-10 pagini in format XHTML. Este ideal pentru firmele care doresc sa-si deschida un nou canal de comunicare cu clientii sau potentialii clienti. in principiu, cu ajutorul acestui pachet va puteti prezenta firma, serviciile/produsele pe care le oferiti (prezentare simpla), clientii s.a.
Avantaj: cost mic de executie
Dezavantaj: necesita costuri substantiale pentru modificarea sau adaugarea de pagini ulterior lansarii site-ului.

IQ DYNAMIC (dinamic)
Site dinamic de prezentare, cu 10-25 pagini, bazat pe tehnologie PHP. Cu ajutorul acestui pachet aveti posibilitatea de a va prezenta detaliat produsele, serviciile si toate celelalte informatii referitoare la afacerea Dumneavoastra. Pachetul se potriveste unei companii care doreste sa aiba o prezenta puternica pe Internet si sa ofere clientilor mai multe avantaje prin intermediul site-ului.
Avantaje: costuri mici pentru modificari ulterioare, flexibilitate in dezvoltare.

IQ WORLD (dinamic, multilingual)
Site dinamic, multilingual, cu 25-50 pagini, bazat pe tehnologie PHP. Pachetul este recomandat companiilor care au clienti internationali si doresc sa aiba o prezenta puternica pe Internet.
Avantaje: costuri mici pentru modificari ulterioare, flexibilitate in dezvoltare, facilitate in modificare si adaugare a versiunilor site-ului.

IQ DATABASE (dinamic, baza de date)
Site dinamic, in mai multe versiuni (daca este necesar), cu suportul unei baze de date MySQL. Acest pachet este potrivit unei companii ce promoveaza mai multe produse, folosirea unei baze de date eliminand necesitatea creerii unor pagini dedicate fiecarui produs in parte.
Avantaje: costuri mici pentru modificari ulterioare; flexibilitate in dezvoltare; facilitate in modificare si adaugare a versiunilor site-ului, precum si a noi produse.

IQ ELITE (aplicatii Internet/Intranet)
Acest pachet se refera la proiectele complexe care au nevoie de programare web (PHP si MySQL) in aceasta categorie intra, de exemplu, site-uri care presupun implementarea unui soft de magazin on-line sau a altor softuri specifice.