IQ Media Project
Romana :: English

Identitate vizuala


Find us on DesignFirms
Professional Design Services
Mii de programe Free Download

In zilele noastre, oamenii sunt asaltati in orice moment si din orice directie de catre cei care le ofera produse sau servicii. Pentru afacerea Dumneavoastra, asta inseamna competitie si este absolut necesar ca potentialul client sa va aleaga dintre ceilalti concurenti. Primul mod, si inca unul foarte eficient, este ca imaginea companiei si a produselor sale sa fie recunoscute dintr-o privire. Cu alte cuvinte, compania Dumneavoastra trebuie sa aiba propria identitate vizuala, solida si coerenta. Iar aceasta este exact ceea ce departamentul de creatie al IQ Media Project stie sa faca cel mai bine!
Daca abia v-ati inceput afacerea sau nu v-ati gandit pana acum sa investiti in imaginea firmei Dumneavoastra, IQ Media Project va poate crea o identitate vizuala care sa va scoata din multime.

O noua viziune

Ce putem face noi concret pentru afacerea Dumneavoastra? Raspunsul este clar: ORICE tine de modul in care va prezentati compania pe piata! De la crearea unui logo si a unui slogan care sa reprezinte afacerea si compania Dumneavoastra, punerea lor in cadrul unor materiale promotionale (carti de vizita, foi cu antet, plicuri etc.) sau a unor produse de prezentare (brosuri, cataloage) si pana la conceperea si realizarea de prezentari multimedia. Nu omitem nici prezenta afacerii in care sunteti implicat in cel mai important mediu de informare actual, Internet-ul. Echipa noastra poate dezvolta pentru compania Dumneavoastra site-uri web profesionale si solutii e-commerce "la cheie". Si toate acestea vor avea o identitate comuna, atat din punct de vedere grafic, cat si de continut. In acest fel imaginea companiei pe care o reprezentati va fi una perfect coerenta si solid perceputa.

In cazul in care aveti deja cateva sau chiar toate elementele amintite mai sus, dar compania nu este perceputa la intreaga ei valoare, echipa de creatie a IQ Media Project poate aduce un suflu nou afacerii Dumneavoastra. In urma unei analize atente a valorilor, produselor, serviciilor si mesajelor pe care le oferiti, putem sa re-cream imaginea companiei pentru a fi mai bine perceputa de catre potentiali clienti si a fi vazuta cu alti ochi de catre partenerii Dumneavoastra de afaceri.