IQ Media Project
Romana :: English

Despre IQMP


Find us on DesignFirms
Professional Design Services
Mii de programe Free Download

Istoria acestei companii a inceput prin intalnirea unui programator cu un inginer de retele informatice si un specialist in marketing. Ei s-au hotarat sa puna in comun experienta fiecaruia pentru a oferi solutii profesionale de comunicare si management al informatiei intr-o companie. Aceasta echipa tanara s-a orientat de la bun inceput spre dezvoltarea aplicatiilor intranet si internet, ce ruleaza cu sau fara suportul bazelor de date. Ulterior, echipa s-a largit si s-a inceput dezvoltarea de aplicatii care sa ruleze si doar local pe statiile de lucru.

Despre noi

In acest moment exista 3 mari directii de dezvoltare a IQ Media Project. Aceste directii sunt convergente, spre a oferi solutii "la cheie" cat mai complete pentru problemele oricarei firme. Cele 3 directii sunt urmatoarele:

  • Dezvoltare software - Dupa cum se stie, procesul de integrare a Romaniei in structurile Uniunii Europene va avea ca efect si un mai sever control al licentelor de utilizare a produselor software. IQ Media Project este unul dintre cei mai activi adepti ai solutiilor dezvoltate pe baze open-source din Romania. In acest sens, consultantii nostri pot oferi solutii de lucru profesionale care nu necesita costuri suplimentare pentru licentele de utilizare ale unor aplicatii adiacente. Mai mult, noi oferim solutii profesionale care ruleaza la fel de bine pe sisteme de operare diferite, ca Windows sau Linux.
  • Dezvoltare hardware - Eficientizarea retelelor informatice este un alt element in atentia noastra. Circulatia fluenta a informatiei in interiorul si in exteriorul unei companii este un factor deloc de neglijat in bunul mers al afacerii. Tocmai de aceea echipa noastra este specializata in proiectarea de retele si instalari/configurari de servere, atat in medii Windows, cat si Linux
  • Marketing - Ca vrem sa recunoastem sau nu, este cert ca in zilele noastre imaginea este cea care face produsul sa fie vandut. Pentru asta trebuie ca aceasta sa comunice mesajul cel mai potrivit pentru target-ul de piata ales. Crearea sau optimizarea acestei imagini este specialitatea consultantilor nostri. Fie ca aveti nevoie sa va deschideti un nou canal de comunicare cu clientii, doriti sa va extindeti afacerea in aria e-commerce sau pur si simplu vreti ca mesajul Dumneavoastra sa fie mai penetrant, noi avem solutia optima!